Koningswaal

Accountantscontrole

Zekerheid door een universele aanpak
De accountantscontrole is erop gericht u zekerheid te geven over uw bedrijfsresultaten. Onze aanpak staat garant voor een zo efficiënt mogelijke controle. Dit resulteert in een controleverklaring, een management letter en/of een accountantsverslag.

Audit process tool: efficiënte en flexibele accountantscontrole
De door KoningsWaal Accountants toegepaste controleaanpak wordt ondersteund door universele software; de zogenaamde Audit Process Tool (APT). Met deze tool verloopt de controle efficiënter en kunnen de risico’s voor uw organisatie beter worden ingeschat. De controleaanpak en de APT zijn flexibel toepasbaar voor iedere organisatie, ongeacht de branche en/of de grootte en complexiteit van de controle.

Proactieve aanpak
Overigens gelooft KoningsWaal Accountants in de meerwaarde voor klanten door, daar waar nodig, buiten de traditionele kaders van het controleproces te stappen. Te vaak zien we dat werkzaamheden van de accountant zich beperken tot de gebaande paden. Dit hokjesdenken past niet bij onze mensen. Wij dragen praktische voorstellen aan om uw organisatieprocessen vanuit een frisse proactieve blik zo mogelijk verder te verbeteren.

Een bedrijf starten? Of advies nodig?

Stel een vraag en wij helpen u graag verder.

Adresgegevens
KoningsWaal Financiële Administratie

De Klef 58
6645 CT Ewijk
Contactgegevens